Pentecostés en Sant Jeróni de la Murtra

La celebración de la fiesta de Pentecostés en la Murtra fue sencilla y bella.

Adjuntamos parte de la homilia que Jaume predicó en la eucaristía.

(La homilia en catalán)

Benvolguts, avui hi ha moltes persones que viuen tancades, com els deixebles al Cenacle,senzillament perquè tenen por. La por no es només pròpia dels infants, també hi ha persones grans, persones ancianes, que tenen por. Escolteu el petit relat d’una treballadora social: “Tinc por.”

Que té por. Això és el que deia el comunicat que m’ha arribat de Teleassistència. Això és el que la senyora M els ha dit quan ha premut el botó que duu penjat al coll. Que té por. Tan simple i abismal alhora. Els que han atès la seva trucada li han preguntat si havia caigut o si li feia mal alguna cosa. «No. Però tinc por.» Han dubtat si enviar un equip mèdic o què fer, i finalment han decidit comunicar-ho a la seva treballadora social referent, a mi. Decideixo anar-la a veure. Obro la porta i no cal que em digui res. Abraço els seus 89 anys, i sento la nena que s’espanta, la nena que de cop té por que tot acabi i no tenir la mare al seu costat. I mentre l’abraço, soc la seva mare, la seva filla, la seva tendresa, la seva força, el seu present i el seu passat.

Amics. En aquesta àvia espantada hi veig reflectides les nostres pors i en la treballadora social que l’abraça, el do de l’Esperit Sant.

Una abraçada pentecostal

DESCARGAR
DESCARGAR

Artículos

¿Hay alguien más?

Científicos norteamericanos están enviando...

El tesoro del tiempo

« Increíble, pero cierto: el único tesoro...

Reconditorio, poesía preservada

«Reconditorio es una palabra algo extraña...

Actividades

Suscríbete a nuestro boletín

© 2024 PazyFiesta | Una web de Mauricio Mardones

© 2024 PazyFiesta
Una web de Mauricio Mardones